День захисників та захисниць "Ми єдині"

29 вересня у нашому ліцеї ми вітали захисників та захисниць України. Дякуємо кожному хто боронить нашу державу від агресора.
 Розпочався захід урочистим внесенням державного прапора України учасниками гуртка "Юний захисник вітчизни". 


Усі присутні вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання та виконали державний гімн України.
Під час заходу інструментальний ансамбль ліцею "Радожич" виконував патріотичні пісні про любов України, ніхто не стримував  своїх емоцій  тому підспівував весь зал.
 Учні початкових класів не лише привітали словами а й  подарували військовим малюнки зі словами вдячності та підтримки, вчителі та учні 5-11 класів під керівництвом вчителя трудового навчання Придатко Оксани Петрівни виготовили сувеніри , а саме 220 жовто-блакитних сердець наповнених теплом, любовю та вірою в перемогу.  По завершенні свята військові підписались на жовтоблакитному прапорі на згадку.


 На передотні свята у ліцеї провели благодійний ярмарок на якому зібрали близько 37тисяч гривень. Усі кошти буде витрачено на потреби ЗСУ. Дякуємо усім хто долучився за активну громадську позицію.
Присутні військові провели для учнів військово-патріотичний урок.  




Військові медики не лише розповідали школярам теоретичний матеріал із тактичної медицини, а й провели практичні заняття. З учнями вивчали не тільки правила надання першої медичної допомоги, але і накладання пов’язок для зупинки кровотечі, масажу серця та штучного дихання. Особливо важливим моментом стало те, що кожен учень зміг на собі відчути атмосферу військової служби, примірявши військову форму та тримаючи в руках зброю. Це допомогло їм краще зрозуміти вимоги та відповідальність військової професії. 





 

Коментарі