Зональний етап конкурсу "Учитель року-2021"


 

10 листопада стартував І (зональний) етап конкурсу "Учитель року-2021". На цьому етапі наш заклад освіти представляють: вчитель трудового навчання Юрій Петрович Арсенюк, вчителька української мови та літератури Валентина Володимирівна Горох та директор НВК - Олександр Миколайович Ковч.

Випробування у номінації "Керівник закладу освіти" пройшли 10-11 листопада. Участь у конкурсі брали керівники закладів освіти з Шацького, Ратнівського та Маневицького районів Волині. Директори шкіл та завідувачі філій пройшли тестування на знання законодавства України, написали самоаналіз управлінської діяльності та пройшли співбесіду з журі, розв’язали управлінські задачі. За результатами зонального етапу переможцем став директор нашого НВК - Олександр Ковч, який буде представляти Ратнівську ОТГ на обласному етапі.

Вчителі трудового навчання, української мови та літератури також вже пройшли тестування та відправили на розгляд журі відеозаписи своїх майстер-класів. 16-18 листопада вони представлять на розгляд журі свої дистанційні уроки. А 20 листопада стануть відомі результати конкурсу у цих номінаціях.

Бажаємо Юрію Петровичу та Валентині Володимирівні перемоги!

Коментарі